Van kick-off
tot take-off

Zo werkt RBorne

Met RBorne stel je jouw nieuwe website met ons samen uit designs en componenten die hun succes online ruimschoots hebben bewezen. Binnen alle opties maken we de keuzes die volledig aansluiten bij jouw unieke verhaal, jouw doelstellingen en jouw doelgroep.

In 7 stappen geven we je gegarandeerd een goede en succesvolle online vlucht!

 • Kick-off

  Maak kennis met jouw persoonlijk RBorne specialist. Op basis van je huidige vertrekpunt bepalen we samen je online doelen en schetsen we de eerste contouren van je nieuwe website.

 • Preparatie

  Kiezen we voor een premium economy class, een businessclass of zelfs een first class vlucht? Op basis van jouw (functionele) wensen en doelstellingen maken we samen de juiste keuze.

 • Vluchtschema

  Tijd om je vluchtschema en strategie te bepalen. Welke richting ga je op vliegen en wat kom je onderweg tegen? RBorne denkt met je mee.

 • Aerodynamica

  Onze designers geven je project kleur en maken een aerodynamisch design met jouw huisstijl in de hoofdrol. We nodigen je na deze fase alvast uit voor een eerste simulatievlucht.

 • Een krachtige motor!

  Als het design gestroomlijnd is, start het technische traject. We vertalen je design naar duidelijke code en laten Google zien dat we ons aan de regels houden. Bij RBorne garanderen we je zelfs een Google Pagespeed garantie van 90 uit 100!

 • Testvlucht

  Klaar om voor het eerst op te stijgen. Er gaat geen website de lucht in zonder onze strenge kwaliteitscontrole. Het RBorne team checkt jouw website op alle vitale onderdelen en geeft daarna pas groen licht voor vertrek.

 • Take-off

  Ready for take-off! We plannen samen de livegang van je nieuwe website. Eenmaal in de lucht staan we vanuit de verkeerstoren standby met ons service & support team. Prettige vlucht!

Na de take-off

Vanuit de lucht overzie je goed wat je volgende bestemming is. RBorne is er ook na de take-off voor je met:

Zij zijn al RBorne:

"Met een goede club professionals wordt er met beide handen aangepakt en gezorgd voor kennis en kwaliteit!"

Vanuit mijn expertise en passie leg ik de lat hoog. Gelukkig doet RB-Media dat binnen het RBorne concept ook. Met een goede club professionals wordt er met beide handen aangepakt en gezorgd voor kennis en kwaliteit.

Maarten Verhey GIG creative film production
Maarten Verhey

GIG creative film production

Lees het vluchtverslag

"Een maatwerk website ervaring voor een vriendelijke RBorne prijs!"

Betrokken, flexibel en duidelijk, dat zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik denk aan de ontwikkeling van mijn website door de crew van RBorne.

Raimke van den Beemt Raimke.com
Raimke van den Beemt

Raimke.com

Lees het vluchtverslag

"Maatwerk kwaliteit haalbaar en betaalbaar dankzij RBorne van RB-Media!"

In 2010 heb ik de enthousiaste Directeur Rudy leren kennen en heb ik via hem 4ja.nl laten bouwen. 10 jaar later heb ik even geflirt met andere partijen maar kwam ik weer uit bij mijn oude liefde :).

Joost van Beek 4 Soccer Talent
Joost van Beek

4 Soccer Talent

Lees het vluchtverslag

"Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking!"

Voor mijn leadgeneratie is het essentieel dat mijn site uitstraalt wie ik ben en waar Dunga voor staat. De RBorne crew is hier heel goed in geslaagd. Vanuit mijn grote netwerk krijg ik vanaf de eerste dag veel positieve geluiden terug en ook potentiele opdrachtgevers weten mij goed te vinden.

Hans van den Dungen Dunga
Hans van den Dungen

Dunga

Lees het vluchtverslag

"Super bedankt voor de goede en professionele service!"

Vanaf het eerste moment ben ik zeer snel en professioneel te woord gestaan door het RBorne team. De nieuwe websites zijn volledig door RBorne ontwikkeld en naar grote tevredenheid gevuld. Super bedankt voor de goede service!

Jordi Remie NTC International
Jordi Remie

NTC International

Lees het vluchtverslag
Kishan

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Kishan
Developer & Servicemedewerker
076-2047070 Neem contact met ons op!